22. august 2018: Åbent hus

Efter et godt forår og en flot rytmisk sommerkoncert med musikere og solister, så er vi i hopla til at starte på et par klassiske korværker.

Koret har eksistereret i over 45 år og alle år i Taastrup Kulturcenter, Poppelvej 12, kl. 19-22, hvor vi har gode øvefaciliteter og omgivelser. Vi synger normalt rytmisk om foråret med viser, swing, musical og jazz og om efteråret mere klassisk op til jul.

Ca. hvert 3-4 år tager på en lille korrejse og hvert år holder vi korweekend med god tid til at øve og en festlig aften sammen. Vi arbejder hårdt, men der er også tid til det sociale og lidt sjov. Vi har en dygtig dirigent, der hele tiden ”flytter” os. Nye korsangere optages under hensyntagen til stemmefordelingen.

Vi optager nye sangere, især herrer den 22. august eller en af de følgende onsdage. Se mere på www.koretfacett.dk eller på facebook.

I efteråret 2018 synger Facett klassisk kormusik, danske og engelske efterårs- og vintersange og selvfølgelig et julerepertoire. Desuden en afdeling for sopransolo og klaver med Magdalena Kozyna og pianist Frederik Malmquist.

Som noget nyt i år går Facett sammen med ’Harmonikaerne’ og præsenterer en efterårskoncert i Rønnevang Kirke med efterårssange og sange fra korværket Atlantis. Mere senere.

På gensyn den 22. august.