Tidligere aktuelt

Tirsdag 2. oktober 2018: Efterårskoncert med Facett og Vestegnens Harmonika Klub

Facett prøver i år noget nyt. Vi er blevet inviteret af Vestegnens Harmonika Klub og synes det kunne være sjovt at lave en koncert sammen i Rønnevang Kirke. 

Vi har til denne koncert valgt et varieret program med danske efterårs- og aftensange,  musicals bl.a Atlantis og lidt opera, så der kommer en lille afveksling fra harmonikamusikken.

Facett dirigeres af vores faste dirigent Jann Thornberg og ledsages af pianist.

Mød os i den smukke Rønnevang Kirke kl. 19.30, Taastrup Hovedgade 150, 2630 Taastrup.

22. august 2018: Åbent hus

Efter et godt forår og en flot rytmisk sommerkoncert med musikere og solister, så er vi i hopla til at starte på et par klassiske korværker.

Koret har eksistereret i over 45 år og alle år i Taastrup Kulturcenter, Poppelvej 12, kl. 19-22, hvor vi har gode øvefaciliteter og omgivelser. Vi synger normalt rytmisk om foråret med viser, swing, musical og jazz og om efteråret mere klassisk op til jul.

Ca. hvert 3-4 år tager på en lille korrejse og hvert år holder vi korweekend med god tid til at øve og en festlig aften sammen. Vi arbejder hårdt, men der er også tid til det sociale og lidt sjov. Vi har en dygtig dirigent, der hele tiden ”flytter” os. Nye korsangere optages under hensyntagen til stemmefordelingen.

Vi optager nye sangere, især herrer den 22. august eller en af de følgende onsdage. Se mere på www.koretfacett.dk eller på facebook.

I efteråret 2018 synger Facett klassisk kormusik, danske og engelske efterårs- og vintersange og selvfølgelig et julerepertoire. Desuden en afdeling for sopransolo og klaver med Magdalena Kozyna og pianist Frederik Malmquist.

Som noget nyt i år går Facett sammen med ’Harmonikaerne’ og præsenterer en efterårskoncert i Rønnevang Kirke med efterårssange og sange fra korværket Atlantis. Mere senere.

På gensyn den 22. august.

Søndag 3. juni kl. 15.00: Eversmiling Liberty

Facett synger en usædvanlig og spændende rytmisk koncert i Rønnevang Kirke som led i Taastrups Kultur’en.

Hovedværket er et oratorium af komponisterne Jens Johansen og Erling Kullberg – ’EVERSMILING LIBERTY’ inspireret af Händels oratorium ’Judas Maccabæus’.

Oratoriet opføres med solister og en rytmisk trio med musikere, vi tidligere har arbejdet sammen med.

Glæd jer til en usædvanlig koncert i Rønnevang Kirke søndag kl. 15.00, Taastrup Hovedgade 150, 2630 Taastrup.

Læs her fra de to komponister:

I Eversmiling Liberty har vi ønsket at skrive et stykke, der ikke kræver scenisk aktion, men giver koret en mere central placering. Det er præcis, hvad der ligger i betegnelsen ‘oratorium’: et stykke musikdramatik der “ses med ørerne”.

’Eversmiling Liberty’ følger Maccabæernes frihedskamp. Historien har vi fra Händels oratorium ’Judas Maccabæus’, hvis tekst vi har brugt i bearbejdet form. Denne tekst forekom os at besidde en god del af de dramatiske kvaliteter, vi havde brug for, og på baggrund af det politiske opbrud i verden i begyndelsen af 1990’erne virkede emnet i høj grad aktuelt.

Det er historien om et undertrykt folks kamp for friheden og dets sejr i kraft af klippefast tro, dels på Gud som den egentlige leder af sit folk, dels på sig selv som et enig folk.

Det er en historie, som er rig på stærke følelsesmæssige udtryk – lige bevægende i nederlagets og sejrens stund.

17. januar 2018: Åbent hus

Koret Facett starter forårssæsonen – kom og syng med

Forårssæsonen står for døren, og vi går i gang med forårets repertoire – den danskkomponerede “Eversmiling Liberty” baseret på Händels flotte oratorium ‘Judas Maccabæus’, så der er nok at gå i gang med.

Vi optager nye medlemmer fra 17. januar, hvor vi holder åbent hus fra 19-22 i Taastrup Kulturcenters Kultursal, Poppel Alle 12. Vi håber især, der er nogle herrer, der finder vej til os og har lyst til at være en del af Facett.

Vi er et blandet kor med ca. 45 sangere, der synger et blandet repertoire med klassisk og rytmisk musik – om foråret ofte viser, swing, rock, musical og danske sange og i efteråret arbejder vi især hen mod en julekoncert med klassisk musik og julemusik. Ca. hvert 3-4 år rejser vi på koncertrejse, og en gang om året holder vi korweekend, hvor vi øver og hygger os sammen.

Vi har store ambitioner og arbejder godt sammen, men der skal også være plads til det sociale. Vores dirigent har stor erfaring og en bred uddannelse, og vi har arbejdet sammen med ham i ca. 13 år, og vi arbejder også sammen med nogle gode musikere til vores koncerter.

Vi øver hver onsdag kl. 19-22 i Kultursalen. Hold dig opdateret på www.koretfacett.dk eller på facebook.

Lørdag d. 16. december 2017 kl. 15

Sengeløse Kirke

Sengeløse Kirke

Julekoncert i Sengeløse Kirke

Koret synger klassisk, carols, vinter- og julesamler. Der skal bl.a høres musik af Javier Busto, Thomas Laub, Joseph Hayden, Fr. Gruber, Peter C. Lutkin og Berggren.
Og selvfølgelig skal publikum også synge med på nogle af julens kendte salmer.

Søndag d. 10. december 2017 kl. 15

Ansgarkirken, Hedehusene

Julekoncert i Ansgarkirken, Hedehusene

Koret synger klassisk, carols, vinter- og julesamler. Der skal bl.a høres musik af Javier Busto, Thomas Laub, Joseph Hayden, Fr. Gruber, Peter C. Lutkin og Berggren.
Og selvfølgelig skal publikum også synge med på nogle af julens kendte salmer.