Tidligere aktuelt

Efterårssæsonen 2021

Taastrup Kulturcenter

Taastrup Kulturcenter

Efter sommerferien mødes koret første gang onsdag den 11. august. Her plejer vi at tage imod nye interesserede kormedlemmer.

Imidlertid har situationen omkring Corona-pandemi og restriktioner haft den betydning, at koret allerede er godt i gang med repertoiret, når vi mødes, og det kan måske tage pusten fra dig, afhængigt af hvor erfaren du er med korsang.

Nye sangere optages under hensyntagen til hele sammensætningen i koret. Lige nu mangler vi mest herrestemmer og enkelte alter.

Vi råder dig til at tage kontakt til korets formand, så aftaler vi nærmere om start i koret: Irene Hansen 2834 4390 eller på mail.

Lørdag den 9. oktober 2021 kl. 15:00: Hyldest til The Beatles og Vera Lynn

Fotograf: Aasmul

Koncert i Taastrup Medborgerhus
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup

Corona-forsinket forårskoncert med hyldest til The Beatles og Vera Lynn  og med en buket af blandede sange fra den danske sangskat.

Koncerten skulle være afholdt i 2020, hvor det var 60 år siden de fire drenge fra Liverpool tog navnet The Beatles  –  ingen havde vel regnet med at de blev verdensberømte i løbet af de efterfølgende 10 år, hvorefter de sluttede samarbejdet. Der er ikke mange 60-er bands, der har skrevet så mange klassikere som stadig holder. I alle aldre kender man The Beatles.

Samtidig var det jo 75-året for afslutningen af 2. verdenskrig, hvorfor vi mindes Vera Lynn, hvis sange blev kendt under 2. verdenskrig, hvor hun optrådte for de allierede styrker og hun optrådte i mange år efter rundt omkring i hele verden. Vera Lynn døde i 2020, 103  år gammel.

Og så har vi plukket lidt i den danske sangskat med nye og gamle kendte danske sange.

Medvirkende: Koret Facett, dirigent Morten Middelboe Møllemand og en trio med klaver, bas og trommer. 

Gratis adgang

Forårssæsonen 2021

Vi startede igen maj 2021 og øvede indtil 16.6. men uden afsluttende koncert, da
afstandskravene stadig er 4 kvm pr. sanger.

5. december 2020 kl. 15:00: Julekoncert

Høje Taastrup Gymnasium
Frøgård Allé 2
Gratis entre

Medvirkende: Koret Facett med dirigent Morten Middelboe Møllemand og pianist Frederik Malmqvist.
Klassiske satser af Niels W. Gade, Niels La Cour og Eric Whitacre. Derudover synger koret carols af John Rutter og danske julesange og -salmer.

Fotograf: Aasmul

Da det er Corona tider og korsangere skal synge med stor afstand, kan julekoncerten desværre ikke holdes i Høje Taastrup kirke, hvorfor kirken har lavet en aftale med Gymnasiet, som ligger meget tæt på kirken. Her er der plads til korsangerne og publikum. Så velkommen!

15. januar 2020: Åbent hus

15. januar holder vi åbent hus for alle, der er interesserede i at blive optaget i vores kor. Alle er meget velkomne og nye sangere vil blive optaget under hensyntagen til korets stemmesammensætning og efter en optagelsesprøve.
Kom og lyt og vær med og få en snak med os. Eller ring og aftal nærmere med Irene på 29344390.
 
Taastrup Kulturcenter, Kultursalen
Poppel Alle 12
kl. 19.