Tidligere aktuelt

28. august 2019: Åbent hus – Velkommen til nye sangere

Kom og syng med i Koret Facett i Taastrup – hver onsdag

Koret Facett byder velkommen til nye sangere – især herrer, men også gerne et par lyse sopraner. Kom og syng med ca. 42 sangglade Facett’er, der synger danske sange, viser, rock, musicals og klassisk og har det sjovt sammen.

Så har du lidt nodekendskab, er du glad for at synge, så kom og hør og syng med ved en sangaften. Vi synger hver onsdag i Taastrup Kulturcenter i Kultursalen kl. 19.00. Der er åben prøveaften den 28. august.

Koret Facett har eksisteret i mere end 40 år og er et blandet kor med godt 42 medlemmer. Vi synger alt fra viser, pop, swing, jazz, musicals til klassisk musik. Så vi når ofte hele paletten rundt i årets løb. Til jul er det både klassisk og julesalmer. I år har vi et indslag med en sopransolist og klassiske stykker af Vivaldi, Bach og Telemann og naturligvis julesalmerne.

Vi har normalt 4-5 arrangementer om året. Vi er på små koncertrejser hvert 3. år, i år var vi i Sverige og har hvert år en korweekend, hvor vi både arbejder hårdt og morer os med lidt fest om aftenen. Vi stræber efter at få udfordringer musikalsk og samtidig have det godt sammen socialt. Vores dygtige dirigent Jann Thornberg har vi haft i 14 år, og han er god til at give os nye udfordringer.

Vil du høre mere, kan du evt. ringe til formand Irene Hansen på 2834 4390.

Onsdag 15. maj kl. 20: Forårskoncert i Taastrup Kulturcenter

Kære Facett Venner!

I år tager Facett en tur til Sverige for at opleve et par gode dage sammen med Trollhättans Sångargille, og det bedste af rejsens program kan I høre onsdag den 15. maj ved en Forårskoncert i Kultursalen, Taastrup Kulturcenter.

Facett præsenterer sit koncertprogram inden korets 3 dages rejse til Trollhättan i Sverige i Store Bededagsferien.

Kom og hør de smukke danske og svenske sommersange, et medley med Chess, ABBA, Atlantis, Løvernes Konge, filmmelodier og andet spændende, alt ledsaget af en jazz trio under ledelse af Facetts dirigent Jann Thornberg.

Der er gratis adgang. 

16. januar: Åbent hus

Der er nok at tage fat i for koret i denne sæson. Vi er ca. 45 sangere, men kunne især godt bruge nogle flere herrer. Så vi håber, der sidder nogle gode herrestemmer, der brænder for at synge i kor.

Vi arbejder godt sammen i Facett, men vi har det også godt sammen socialt. Derfor er vi glade for at rejse ud ca. hvert 3. år og være sammen om et sådant projekt. Denne sæson glæder vi os til koncert sammen med koret i Trollhättan, og se lidt af omegnen og måske sejle gennem sluserne.

Vi øver hver onsdag kl. 19-22 i Taastrup Kulturcenter, Kultursalen, og du er velkommen, når vi har åbent hus for nye korkollegaer den 16. januar 2019 kl. 19.00. Selvfølgelig ikke kun herrer, men korsangere vil blive optaget under hensyntagen til korklangen i den samlede sammensætning.

Ring til formand Irene Hansen på 28344390, hvis der er noget, du vil spørge om og se artikel om korets forårssæson.