Scrapbog

Rejse til Trollhättan 2019

Vi havde en flot koncert sammen med det svenske kor, hvor vi skiftedes til at komme på ”scenen”. De to numre, vi havde øvet sammen, nemlig ”Sommerpsalm” og ”Ge meg en dag” sang vi i det skønneste solskin udenfor kirken med alle tilskuerne i en stor ring omkring os. Vi var så lettede over, at det lykkedes med vikar dirigent, vikar pianist og musikere.

Facett giver koncert i Marien Kirche, Flensborg

Koncertrejse til Flensborg

Det tætpakkede program bød på en succesfuld koncert sammen med det tyske Nordertor-Chor med danske og tyske forårssange, gospel og et Beatles medley under ledelse af vores inspirerende dirigent Jann Thornberg.
Vi hyggede os med vores tyske værter og fik set det seværdige Flensborg før vi på hjemvejen gav koncert i Kolding.

Imellem Esbjerg og Fanø

Koret havde sammensat et blandet rytmisk program, bl.a. lidt der illustrerede turen til Jylland: Godmorgen lille land, Jylland mellem tvende have og Jens Rosendahls vise om de 2 måger, der netop færdes i Vadehavet ved Esbjerg og Fanø – derudover uddrag fra musicals som Chess, Atlantis, Phantom of the Opera og Cyrano.
Vi gav fællesekoncert på Kulturskolen i Esbjerg med det lokale Ese-kor og med endnu en koncert i Nordby Kirke kunne vi vende hjemad med en god følelse af, at vi havde lavet nogle gode koncerter.

Hollandsk korbesøg

Toonkunstkoor Roermond tog på en lille kombineret ferie- og koncerttur, da de genbesøgte Facett i 2007.
Hollænderne havde øvet sig godt hjemmefra og sammen gav vi en vellykket koncert i Rønnevang Kirke.